Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/chroot/home/bssoluti:/home/bssoluti:/opt/remi/php54/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/home/sessions:/tmp) in /chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-includes/l10n.php on line 632 Megjelent az új lemezünk – Tyúkhúr album – Hahó együttes
Hahóóó!  Megjelent az új albumunk, a Tyúkhúr, melyen mai, népszerű magyar dalok gyerekbarát verziói hallhatóak, fogadjátok szeretettel!

Hahóóó! ???? Megjelent az új albumunk, a Tyúkhúr????, melyen mai, népszerű magyar dalok ????‍????‍????‍????gyerekbarát????‍????‍????‍???? verziói hallhatóak, fogadjátok szeretettel! ???? Köszönjük minden eredeti előadónak, hogy ilyen szuper dalokat írnak és mi átdolgozhattuk a gyerkőcöknek! ???? 30y ???? Supernem OFFICIAL Belmondo  Maszkura és a Tücsökraj ???? Quimby ???? Honeybeast ????MARGE ???? Lackfi János ????Soerii & Poolek ???? OCHO MACHO ???? Konyha????

A Hahó Együttes frontembere, Kardos-Horváth János a Petőfi rádió – Anyám tyúkja című műsorának műsorvezetője is egyben, s e műsor keretében olyan mai, hazai slágerek dallamára ír gyerekbarát szöveget, melyeknek előadójával / énekesével közösen elő is adja azt. Ennek eredménye a Honeybeast egyik legnagyobb slágere, amely az Apa a legnagyobb hős címet viseli, de természetesen ebben a dalban Anya is hőssé válik, a világ és a gyereklét pedig a legkisebbek szemszögéből kerül megvilágításba, bájos, igazi, élettel teli képekkel megelevítve. A dalhoz Gerócs Balázs rajzolt hangulatos animációs videót.

“Autópályán leállósávba félreállós, sírós-mosolygós-szipogós-lavitaebella gyönyörűség ez :)”

Váradi Péter

Hahó Együttes tagjai:

Kardos-Horváth János – ének, gitár
Domokos Tibor – ének, szintetizátor, basszusgitár, gitár, melodin
Fodor Balázs – ének, furulya
Prommer Patrik – dob, cajun

A teljes Tyúkhúr albumot az alábbi linkeken éritek el.

Új lemezünk az alábbi linkeken elérhető.
Megvásárlásával támogatjátok munkásságunkat, melyet előre is nagyon köszönjük!

Zenekupon: http://www.zenekupon.hu/haho-egyuttes…
iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/roz…
Deezer: http://www.deezer.com/album/12702482
Amazon: https://www.amazon.com/R%C3%B3zsi-n%C…

Iratkozzatok fel YouTube csatornánk, ahol a teljes Tyúkhúr albumot meghallgathatjátok!

A dal szövege: http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/10…
Eredeti dalszöveg és szerzőségek: http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/87…

A zenészek dalban mondják el üzenetüket, tettekkel pedig kiállnak a környezetvédelem mellett. A Hahó együttes tagjai igyekeznek minél tudatosabban élni, odafigyelni egymásra és a világra. A Hahó Együttest 2010-ben azzal a gondolattal hozta létre Kardos-Horváth János vezetésével három zenészként dolgozó fiatal gyakorló apuka, hogy a gyerekekkel együtt tudjanak örülni a közös muzsikálásnak. Ehhez aztán saját dalokat írtak, melyek annyiban térnek el a hagyományosnak nevezhető gyerekzenéktől, hogy megtalálhatók bennük a jelenkor kihívásai: a környezetvédelem és a tágabban értelmezett ökológiai és zöld gondolkodás. A dalok szórakoztatva segítik megérteni a legkisebbek számára is a fenntartható fejlődést, a környezettudatosságot és egymás elfogadásának fontosságát.