Hahó együttes

Hahó Kedves Látogató,

Mi vagyunk a Hahó Együttes!

Kedves, Barátságos, 4 gyakorló apukából álló Gyerekzenekar! 2-8 éves lurkóknak muzsikálunk, bemutatjuk nekik a hangszereinket és vidám játékokkal színesítjük az élőzenei műsorunkat!
Dalainkat mi magunk írjuk, a gyerekek és szülők mindennapjairól, a világ megismeréséről, barátságról, szeretetről, ünnepségekről, családról és bizony a játékos környezetvédelemről is szólnak!
Mindhárom lemezünk nagy kedvence lett a kisgyermekes családoknak, a nem hétköznapi dalszövegek és fülbemászó dallamocskák abszolút jó hatással van a picik fejlődésére. Vidámság, boldogság, gyermekmosoly, nem is kell ennél több!
Az utóbbi években 400 koncerten is túl vagyunk, szerencsére sok száz gyerekkel, családdal találkoztunk oviba, suliba vagy egyéb rendezvényeken. Jó visszajelzés, hogy sok Kedves Anyuka, Apuka és Nagyszülő szorította meg kezünket, „ csak igy tovább, végre egy igényes, jó zenét játszó Gyerekbanda! ”
Műsoraink 30 – 60 percesek, a rendezvény jellegétől függően.
Legyen az farsangi buli, gyermeknapi rendezvény, születésnap, Mikulás váró, vállalati vagy városi rendezvény, vagy akár óvodában, általános iskolába, egész délelőttös zenés-beszélgetős, környezet tudatos foglalkozás, a Hahó Együttes mindig ugyanaz : Gyerekközpontú, vidám, szórakoztató, játszva tanulós gyerekzene, - persze nem csak gyerekeknek!

...kicsit bővebben a „Hahó misszióról”

Hosszú évek óta együtt muzsikálunk, bejártuk keresztül kasul Magyarországot, rengeteg óvodában, iskolában, rendezvényen megfordultunk már, és azt reméljük, jókedvet, boldogságot és játékosan átadott ismereteket hagytunk ott emlékül.
Gyakorló Apukák is vagyunk, természetesen külön családokban, de összesen 8 gyermeket nevelünk, terelgetünk. Szülői tapasztalatból is adódóan azt gondoljuk, pontosan tudjuk mi működik a lurkóknál, az ovis vagy a kisiskolás közönségnek meddig tudjuk lekötni a figyelmét, és legfőképpen azt, hogy mitől lehet érdekes és hasznos egy mai gyermeknek egy könnyűzenei műsor.
Amikor a mi gyerekeink kicsik voltak, égen földön, boltokban és neten kerestünk a legfiatalabb korosztálynak szóló zenéket.
Azt gondoljuk, a gyerekek kis felnőttek, és nem szeretnénk “gügyögve” zenélni nekik. Előbb utóbb nagyok lesznek, és amit ebben gyorsan múló gyerekkorban sikerül velük megismertetni, megszerettetni, betáplálni a kis mindennapjaikba, az lesz későbbi gondolkodásmódjuk, világnézetük alapja is. Dalainkban bátran érintünk olyan “felnőttes” témákat is, mint például a környezetvédelem, a számok világa, a generációk közötti kapcsolat, a csillagok misztikuma, az egészséges táplálkozás, a betegségek elleni védekezés vagy az egyre növekvő autóforgalom.
Természetesen kell a játék, a lazaság, kell időt hagyni “gyereknek lenni “, idő és tér kell a világ megismerésre is. Biztosak vagyunk benne, hogy nem a relativitás elmélettel kell kezdeni, de a csimm-bumm, lövöldözős, játékpisztolyos, műanyag babás, mobilozós, affektáló hangos, sorozatos kereskedelmi maszlag mellett van más alternatíva is! Legyen – lehessen ez Is, az Is!

Mindenki rohan, a kisgyerekes szülőknek napi 30 óra sem lenne elég, rengeteg elvárásnak kell megfelelni, sajnos nem mindig jut idő úgy és annyit foglalkozni a kicsikkel, amennyit a lelkiismeretünk kíván. A Hahó együttes lemezei kalandos utazások, többszöri hallgatásra is alkalmasak, akár autóban, akár amíg otthon a kedves Anyuka vagy Apuka feltöltődik.

Minden dalunk saját szerzemény, és mindig igyekszünk a helyszínhez, a hangulathoz és természetesen a megrendelőhöz igazítani műsorunkat. Tudjuk, hogy egy csütörtök délelőtti ovis műsor lehet beszélgetősebb - tanulósabb, míg egy május végi gyereknapi rendezvényre táncolósabb műsorral készülünk, ahogyan megint más a repertoárunk egy céges Mikulás napi rendezvényen is. Természetesen mi itt is - ott is a Hahó Együttes vagyunk, önazonos, hiteles produkciónak gondoljuk magunkat.
És mivel a gyerekközönség a legőszintébb, eddigi sokéves fennmaradásunk lehet talán a legjobb bizonyíték arra, hogy valamit jól csinálunk. “Csípnek” minket kicsik, nagyok, szülők, nagyszülők , óvónénik, tanító nénik, rendezvényszervezők és vállalat igazgatók egyaránt! Ezen az úton szeretnék járni tovább, természetesen új dalokkal, videókkal, fejlődve a kor és jövő követelményeinek megfelelően.


Reméljük hamarosan találkozunk, Mi nagyon várjuk
Hahó!

HaHó együttes - Facebook HaHó együttes - Youtube HaHó együttes - Spotify HaHó együttes - Instagram
Hahó együttes
Balra
Jobbra
Balra
Jobbra
Hahó együttes - Benne leszek a TV-ben
Hahó koncert
Hahó koncert

KÖZELGŐ KONCERTEK

29
MÁJUS
Bondoró Fesztivál 2020
26
JÚNIUS
27. Víz, Zene, Virág Fesztivál
KAPCSOLAT

Éljenek a gyerekek, legyen nekik tartalmas, boldog, zenés gyerekkoruk!
Egy, kettő, három : HAHÓÓÓÓÓ!

koncert@hahoegyuttes.hu
+36 (20) 957 6393
Hahó együttes

HaHó együttes - Facebook HaHó együttes - Youtube HaHó együttes - Spotify HaHó együttes - Instagram