Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/chroot/home/bssoluti:/home/bssoluti:/opt/remi/php54/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/home/sessions:/tmp) in /chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-includes/l10n.php on line 632 Rózsi néni, sok a szatyor! – Hahó együttes
A dalok ezúttal is a környezetvédelem fontosságához, az egymáshoz való hozzáállásához, valamint a gyerekek életének fontosabb témaköreihez is kapcsolódnak. Mind a lemez dalai, mind az új klip, mind pedig az együttes megmozdulásai alátámasztják a fentieket.

A dalok ezúttal is a környezetvédelem fontosságához, az egymáshoz való hozzáállásához, valamint a gyerekek életének fontosabb témaköreihez is kapcsolódnak. Mind a lemez dalai, mind az új klip, mind pedig az együttes megmozdulásai alátámasztják a fentieket.

“Autópályán leállósávba félreállós, sírós-mosolygós-szipogós-lavitaebella gyönyörűség ez :)”

Váradi Péter

Hahó Együttes tagjai:

Kardos-Horváth János – ének, gitár
Domokos Tibor – ének, szintetizátor, basszusgitár, gitár, melodin
Fodor Balázs – ének, furulya
Prommer Patrik – dob, cajun

Producer, stúdió, mix, master: Bánházi Gábor
Felvételvezető: Domokos Tibor

Rózsi néni, sok a szatyor! album az alábbi linkeken érhető el

A zenekar frontembere, Kardos-Horváth János, akit a Kaukázus zenekar énekeseként is ismerhet a közönség, ezúttal olyan témákat állított a középpontba, mint a barátság, a szeretet, az egymás iránti tisztelet, az Anyák napja, az ovis ballagás és a fogtündér legendája. Janót rendszeresen hallhatjuk az Anyám tyúkja című, gyerekeknek szóló, hétvégente a Petőfi rádióban hallható műsor műsorvezetői székében. Vendégeivel a zenész egyik dalát dolgozza át, s ír hozzá gyerekeknek szóló tartalommal bíró szöveget, melyet aztán közösen elő is adnak. Ennek eredménye a szívhez szóló Ballagós dal is. A dalt a Quimby – Most múlik pontosan zenei alapja alkotja, s biztos, hogy az óvodás ballagási ünnepségek kedvencévé válik.

Ahogyan az összes szülő szeme könnyes lesz ettől a daltól, úgy fognak meghatódni az Anyukák az Anyák napi címet viselő nótától, amely a Tavaszi szél dallamára íródott. Mindkét dal felkerült a lemezre karaoke verzióban is, hogy a gyerkőcök ezekkel köszönthessék majd az Anyukákat és búcsúztathassák a vidám ovis éveket.

A lemez címadó dala, a Rózsi néni, sok a szatyor!, amely önmagában mosolyra fakaszt, egy mindannyiunk számára ismerős, olykor bosszantó, ám mégis szórakoztató pillanatot örökít meg a bevásárlás mozzanatai közül. Ehhez a dalhoz a Nickelodeon segítségével egy nagyon izgalmas klip is készült, amelyben a legfontosabb feladata a gyerekeknek lesz.

A lemezen énekel a zenekar billentyűsének kislánya, Domokos Kamilla, verset mond Kardos-Horváth János kislánya, Lenke, valamint énekel a Keveháza utcai Általános Iskola Alsótagozatos kórusa illetve cajun-on játszik Bánházi Gábor, aki a dalok maszterizálását is végezte.

Az első videó klip az Éljen a Szeretet ereje! című dalhoz készült: a legfontosabb dologról szól, amellyel a gyerkőcöket körülvehetjük. A klipet Regős Ábel rendezte és a linkre kattintva tudjátok megnézni.

Hahó Együttes olyan eseményeken is fellép, amelyeknek központi témái a tagok számára is fontosak: hallhatjuk majd őket környezetvédelemmel és tudatos életmóddal, valamint egészséges táplálkozással foglalkozó és Föld napi rendezvényeken is, ahol a gyerkőcök játékos formában tanulhatják meg a fentiekkel kapcsolatos hasznos tudnivalókat.

(forrás: zenekupon.hu)