Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/chroot/home/bssoluti:/home/bssoluti:/opt/remi/php54/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/home/sessions:/tmp) in /chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-includes/l10n.php on line 632 Rólunk – Hahó együttes

Rólunk mondták

kulturgyom.hu
kulturgyom.hu
“A Hahó Együttes dalai egyszerre szólnak szülőhöz és gyermekhez, a világra nyitott, gondolkodó, együtt lélegző tettestársakhoz. Globális felmelegedés, egészséges táplálkozás, tudatos vásárlás, testi egészség, lelki egészség, planetáris tudat, gyermeki én - íme, a legfontosabb üzenetei a Hahó Együttesnek...“

Műsorainkról

Műsoraink 30 – 60 percesek, attól függően, hogy mit kérnek tőlünk. Több óvodában tartottunk már egész délelőttös foglalkozást, ilyenkor a dalok között beszélgetünk a kicsikkel a szerintünk nagyon fontos környezetvédelemről. A gyakorlati tanácsok megvitatása után egy kis lazító zene következik, aztán egy másik “zöld” téma, esetleg egy kis vetítés is, majd megint zene.

Egy “átlagos” koncerten is próbáljuk propagálni a kis látogatóknak az “öko-tutit”, természetesen játékos formában, úgy, hogy lehetőleg mindenki jól szórakozzon. Élőben játszunk, élő hangszerekkel, mi azt gondoljuk, így a legegyszerűbb és legtisztább is.

környezettudatos hahó

Egyedi hangvételű dalaik témái a jelenkor kihívásai: a környezetvédelem, a tágabban értelmezett ökológiai és zöld gondolkodás. A dalokat nem csak az Együttes, hanem a gyerekek is nagyon szeretik. A komolynak tűnő témák ellenére van tere a bulinak és a táncnak is!

interaktív hahó

A dalok játékos, interaktív formában, közvetlen hangon segítenek megérteni, mi is az a fenntartható fejlődés, a környezettudatosság, miért és kinek rossz a globális felmelegedés, mitől lesz egészséges a táplálkozás és tudatos a vásárlás, miért fontos a testi – lelki egészség és egymás elfogadása.

beszéljünk róla hahó

A dalok közti játékos, rávezető beszélgetések során lehetőségük van kifejteni az elhangzottakkal kapcsolatos véleményüket, így személyes élménnyé válik a program során érintett kérdések megoldásának fontossága.

értékátadós hahó

A foglalkozások során megszerzett tudásukkal később az elsődleges közösségükben, óvodai, iskolai kortársaikat, de (minden bizonnyal) testvéreiket, szüleiket és nagyszüleiket is befolyásolni tudják a helyes, környezettudatos magatartás irányába.

Hahó Együttes tagjai

János
János
Dalszerző, énekes, zenész
Tibor
Tibor
Zeneszerző, billentyűs
Patrik
Patrik
Dobos
Balázs
Balázs
Mókamester

MINDEN GYEREK LEHET JÓ KÖRNYEZETVÉDŐ

Nekünk a zene, az ének és a tánc az eszközünk...

Kapcsolat

+36 20 415 8444