Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/chroot/home/bssoluti:/home/bssoluti:/opt/remi/php54/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/home/sessions:/tmp) in /chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-includes/l10n.php on line 632 Kapcsolat – Hahó együttes

Kapcsolat

Tartózkodási hely

Budapest

Telefon

+36 30 434 1716

Közösségi oldalaink
RIDE

Színpadi felállásunk

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Hahó Együttes fellépései

Műsoraink 30 – 60 percesek, attól függően, hogy mit kérnek tőlünk. Több óvodában tartottunk már egész délelőttös foglalkozást, ilyenkor a dalok között beszélgetünk a kicsikkel a szerintünk nagyon fontos környezetvédelemről. A gyakorlati tanácsok megvitatása után egy kis lazító zene következik, aztán egy másik “zöld” téma, esetleg egy kis vetítés is, majd megint zene.

Egy “átlagos” koncerten is próbáljuk propagálni a kis látogatóknak az “öko-tutit”, természetesen játékos formában, úgy, hogy lehetőleg mindenki jól szórakozzon. Élőben játszunk, élő hangszerekkel, mi azt gondoljuk, így a legegyszerűbb és legtisztább is.