Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-hu_HU.mo) is not within the allowed path(s): (/chroot/home/bssoluti:/home/bssoluti:/opt/remi/php54/root/usr/share/pear:/usr/share/pear:/home/sessions:/tmp) in /chroot/home/bssoluti/hahoegyuttes.hu/html/wp-includes/l10n.php on line 632 A földön élni jó – Hahó együttes

A dalok központi témája az öko-tudatosság, valamint a zöld gondolkodásra és a környezet védelmére nevelés, mindez játékos, formában, előadásai során interaktív, könnyed és az óvodás, kisiskolás korú gyerekek számára élvezhető, ugyanakkor tanító módon. Az együttes szemléletformáló hozzáállása a frontember saját gondolatait tükrözi, hiszen ő maga és az egész csapat is aktív környezetvédő. A dalok játékos, interaktív formában, közvetlen hangon értetik meg a legkisebbekkel is, hogy mennyire fontos a fenntartható fejlődés, a környezettudatosság, s hogy milyen veszélyeket rejt a globális felmelegedés, s főként, hogy mit tehetünk ellene. Emellett énekelnek az egészséges táplálkozásról és a tudatos a vásárlásról, valamint arról, hogy a testi – lelki egészség és egymás elfogadása mindennek az alapja, melyet már kisgyermekkorban el kell kezdeni.

A kiadvány most tehát dedikált verzióban is elérhető, kifejezetten kedves Karácsonyi ajándék lehet minden gyerkőc számára!

“Autópályán leállósávba félreállós, sírós-mosolygós-szipogós-lavitaebella gyönyörűség ez :)”

Váradi Péter

Hahó Együttes tagjai:

Kardos-Horváth János – ének, gitár
Domokos Tibor – ének, szintetizátor, basszusgitár, gitár, melodin
Fodor Balázs – ének, furulya
Prommer Patrik – dob, cajun

A teljes Tyúkhúr albumot az alábbi linkeken éritek el.

A zenészek dalban mondják el üzenetüket, tettekkel pedig kiállnak a környezetvédelem mellett. A Hahó együttes tagjai igyekeznek minél tudatosabban élni, odafigyelni egymásra és a világra. A Hahó Együttest 2010-ben azzal a gondolattal hozta létre Kardos-Horváth János vezetésével három zenészként dolgozó fiatal gyakorló apuka, hogy a gyerekekkel együtt tudjanak örülni a közös muzsikálásnak. Ehhez aztán saját dalokat írtak, melyek annyiban térnek el a hagyományosnak nevezhető gyerekzenéktől, hogy megtalálhatók bennük a jelenkor kihívásai: a környezetvédelem és a tágabban értelmezett ökológiai és zöld gondolkodás. A dalok szórakoztatva segítik megérteni a legkisebbek számára is a fenntartható fejlődést, a környezettudatosságot és egymás elfogadásának fontosságát.